![]() |
hayvanları tanıyalım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
davut40
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26.Mart.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Konu: hayvanları tanıyalımGönderim Zamanı: 09.Nisan.2008 Saat 15:06 |
|
hayvanlar aleminde bilmemiz gerekenleri bir örnek fıkrayla özetleyelim:
tavşan yavrusu sabah gezintisine çıkar.Birbakar karşisinda hiç bilmedigi bir hayvan.Sende kimsin?diye sorar: karşısındaki ben;katırım der,annem eşşek,babamsa at tırbenimder. Tavşanyavrusu haaa der ve yürür.. Azsonra bir yaratık daha görür. Peki sen kimsin? der:karşısındaki Ben kurdum der; Annem kurt, babam köpek benimder. tavşan yavrusu haaaa der ve gider. Yeni yeni hayvanlar tanıyarak yürürken bir hayvan daha görür. Sende kimsin? der:Ben deve kuşuyum diyince; Tavsan yavrusu çok şaşirir ve yok deveeeee... der kacarak yuvasına döner. ben hayvanların pijamalısınıda gördüm,kafasını kuma gömeninide,nakörünüde,En çokta dost olanını gördüm. arkadaşlar hayvan sevmeyen insanı sevemez... Özellikle kedi,köpek,tavşan(en çokta tavşanları severim kurt tan sonra)kanarya,karınca v.b. gibi neolur en az birtanesi ile dost olalım lütfen... |
|
![]() |
|
nNuHh
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 19.Nisan.2009 Konum: 38/Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Nisan.2009 Saat 08:54 |
|
dost olmak gerek ama bakımları zor oluyor o yüzden dısarda yasıyanları sevmeyi tercih ediyorum :)
|
|
|
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯| nNuHh |_______________.•._______________| (_¸.•*´'`°¤¸¸.•'´O` |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |