![]() |
evlat sevgisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pusat
Üye
ADMİNSTRATOR Kayıt Tarihi: 23.Subat.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Alıntı Cevapla
Konu: evlat sevgisiGönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 11:00 |
|
* Sadece bu sabah için, Içimden aglamak geldigi halde yüzünü gördügümde gülümseyecegim. * Sadece bu sabah için, ne giymek istediginin seçimini sana birakacagim gülümseyerek ne kadar yakistigini söyleyecegim. * Sadece bu sabah, çamasirlari yikamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gidecegim. * Bu sabah bulasiklari lavaboda birakip, bulmacanin nasil çözüldügünü bana ögretmeni izleyecegim. * Öglenden sonra telefonun fisini çekip bilgisayari kapatacagim ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracagim. * Bu ögleden sonra dondurma arabasi için çigliklar attiginda sana hiç kizmayacagim ve gelirse bir tane alacagim. * Bu ögleden sonra kurabiye pisirirken bana yardim etmene izin verecegim ve çalismayacagim . * Bu ögleden sonra Mc Donald's a gidecegiz ve iki tane çocuk menusu isteyecegiz ki,iki oyuncak alabilesin. * Bu gece seni kollarimda tutacagim ve nasil dogdugunu seni ne kadar çok sevdigimi anlatacagim. * Bu gece küvette sulari siçratmana izin verecegim ve sana hiç kizmayacagim. * Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yildizlari saymana izin verecegim . * Bu gece yanina uzanip en sevdigim TV programlarini bir kenara birakip parmaklarimi saçlarinda dolastirirken bana en büyük armagani verdigi için Allah'a sükredecegim. * Yatak odalari hastane odalarinda donuk bakislarla,daha fazla içlerinde tutamadiklari çigliklariyla hasta çocuklarini seyreden anne babalar düsünecegim. * Ve bu gece yanagina iyi geceler öpücügü biraz daha uzun tutacagim kollarimda. *Allah'a senin için tesekkür edip bize yalnizca bir gün daha vermesi için yakaracagim..... Düzenleyen pusat - 30.Ocak.2009 Saat 15:38 |
|
|
bir tesekkuru yaz mayi lutfen cok gormeyin
|
|
![]() |
|
isyankar
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Nisan.2009 Saat 20:38 |
|
cok guzel valla
ne deyim cocugunu seven herkisi icin gcerki biir siir tskler |
|
|
slm arkadaslar hepinize iyi eglenceler umarim burda iyi vakit geciririm
|
|
![]() |
|
nNuHh
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 19.Nisan.2009 Konum: 38/Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Nisan.2009 Saat 09:08 |
|
harika bişey payLaşım için sağol
|
|
|
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯| nNuHh |_______________.•._______________| (_¸.•*´'`°¤¸¸.•'´O` |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |